|UPDATE #4| Zorghuis Samen Dagbeleving tijdens het Corona Virus

WEEK 19

Zoals voorgaande weken verzorgen wij wekelijks de weekkrant, hebben we minimaal één keer per week telefonische contact momenten en bieden wij waar zorg noodzakelijk is en waar wij de maatregelen in acht kunnen nemen individuele begeleiding bij de mensen thuis.

Wat is de planning voor de komende weken? We gaan door met het bieden van de zorg zoals u dat op dit moment van ons gewend bent, daarnaast wachten we de ontwikkelingen af naar aanleiding van de versoepeling bij de 25 zorglocaties in Nederland. In de laatste week van mei zullen er naar verwachting nieuwe adviezen worden uitgebracht. Naar aanleiding van deze adviezen zal er opnieuw gekeken worden naar de mogelijkheden om de dagbeleving stapsgewijs weer op te starten.

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om onze moestuin aan te leggen, we hebben dit de afgelopen week kunnen afronden en zijn trots op het resultaat. Hierdoor kunnen wij de activiteit tuinieren uitbreiden voor de zorgvragers van de dagbeleving en genieten van de zelf verbouwde groenten en fruit.